Om Meg

profil_espen

Når skal vi jobbe mot dine drømmer og mål?

Espen Langseth
Jeg brenner for å utvikle HELE mennesket. Jeg møter deg der du er. Via coaching og mentale teknikker kan vi finne fram til dine drømmer og mål.

Sammen henter vi også fram dine styrker og bygger opp selvfølelsen og selvtilliten din, så du kan bygge et solid fundament for å lede deg selv. For å nå nye mål må du ut av komfortsonen din. Dette er umulig uten et visst ubehag. Men husk at det å gjøre feil er en viktig del av prosessen og læringskurven!

Jeg støtter og heier på deg underveis!

Min kompetanse
Jeg har en solid 3-årig utdanning som coach og organisasjonskonsulent i psykosyntese ved HumaNova i Oslo og Stockholm. I tillegg er jeg sertifisert gjennom European Mentoring & Coaching Council (EMCC).

Til daglig jobber jeg med utvikling av mennesker i alle aldre på mange ulike arenaer:
- Idrettsutøvere
- Idrettslag
- Ledere
- Medarbeidere
- Privatpersoner

Jeg jobber både med en-til-en samtaler, teamarbeid og gruppeutvikling.

Innen idretten har jeg kunder fra sykkel, roing, fotball, hopp, ishockey, håndball, karate, alpint, basket, bordtennis, kickboksing, motocross, rallycross, langrenn, svømming og judo.
Jeg har selv bakgrunn som aktiv​ ​idrettsutøver og har blant annet spilt på landslaget i bandy. Som coach og mental trener har jeg hjulpet mange utøvere opp mot toppen i sine idretter. Jeg har fulgt utøvere til gull i både NM, Nordisk og VM.

Tidligere har jeg jobbet som sjef og drevet mitt eget firma innen salg og markedsføring til bedriftsmarkedet. Jeg har hatt ansvar for opplæring av selgere i elleve år. Jeg har også erfaring som karriereveileder.

Jeg har bred erfaring og kompetanse med å jobbe med
mennesker i alle aldre på mange ulike arenaer.